WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - FC Genc. Maasmechelen  7 - 3  (3-2)

DATUM 01-04-2011  19:45

DOELPUNTEN Bayar Muhammed 0-1, Claesen Cederic 1-1, Van Den Eynde Andreas 2-1, Van Den Eynde Andreas 3-1, Yilmaz Adil 3-2, Vatandas Ugur 3-3, Van Den Eynde Andreas 4-3, Porco Sandro 5-3, Porco Sandro 6-3, Bikkembergs Jan 7-3

VERSLAG Na een mooie 6 op 6 tegen Onbetong Tongeren en ZVK Boxberg, moesten wij ons opmaken voor de wedstrijd thuis tegen Genclerbirligi Maasmechelen. De tegenstander van vandaag staat op de voorlaatste plaats en is op papier een haalbare kaart, maar iedereen weet dat in het zaalvoetbal iedere wedstrijd moet gespeeld worden en dat je nooit zeker bent van een overwinning. Want in Maasmechelen moesten wij ons tevreden stellen met een gelijk spel tegen een vrij sterk technische tegenstander. Bij ons ontbrak vandaag doelman Jeuris Ben om persoonlijke redenen, Cosemans Ingmar ziek en Holtappels tim bleef gekwetst op de bank. Maar ondanks de afwezigen begonnen wij behoorlijk aan de wedstrijd die gelijk opging met wat kansen aan beide kanten. Na Vijf minuten konden de bezoekers te score openen via Bayar Muhammed 0 - 1. Vanaf dan namen wij de wedstrijd in handen en creëerden wij vele kansen zodoende dat wij nog voor de rust Drie keer konden scoren eerst de 1 - 1 door Claesen Cederic en vervolgens Twee keer Van Den Eynde Andreas met 2 - 1 en 3 - 1. Maar net voor de rust brachten de bezoekers terug spanning in de wedstrijd via een doelpunt van Yilmaz Adil 3 - 2.

De Tweede helft begon zoals de Eerste helft, gelijk opgaand met kansen aan beide kanten en wederom een doelpunt na Vijf minuten voor de bezoekers dit keer door Vatandas Ugur 3 - 3 en alles was weer te herdoen. Maar ook dit keer konden wij de wedstrijd weer in handen nemen en heel wat kansen bij elkaar spelen wat resulteerde, dat wij nog maar liefst Vier keer konden scoren Eerst via Van Den Eynde Andreas met zijn Derde van de avond 4 - 3, vervolgens Twee keer Sandro Porco met de 5 -3 en 6 - 3 en in de laatste seconde Bikkembergs Jan met de 7 - 3 eindstand. Al bij al een mooie en verdiende overwinning na een wedstrijd die wij in de Tweede helft hebben beslist. Door deze overwinning blijven wij mooi meedraaien in de subtop.